Stäng

Prenumerera på nyheter

Du är välkommen att prenumerera på våra nyheter. Det kan du göra genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller prenumerera och bli notifierad när det kommer nya nyheter och kalenderhändelser på webbplatsen.

Cykelcentrum är ett nationellt kunskapscentrum för forskning och utbildning inom cykling. Det innebär att vi generöst delar med oss av både våra egna och andras resultat och evenemang. Därför hittar du en stor bredd om det mesta som har sin grund i cykelforskning och utbildning här i vårt flöde.

Nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev kommer ut med 8-10 nummer per år. Det är en sammanställning av det som har publicerats på vår hemsida sedan senaste nyhetsbrevet, både det som har hänt och det som är på gång.När du har registrerat dig kommer du att få Cykelcentrums nyhetsbrev och inbjudningar. Du kan när du vill avprenumerera dig via länk i varje utskick.

Läs hur vi hanterar din e-postadress här. Länk till annan webbplats.

Läs tidigare nyhetsbrev.

Nyhetsflöde / kalendariet

I nyhetsflödet på vår hemsida lyfter vi viktiga, inspirerande och informativa nyheter om cykling. Det kan vara forskningsresultat från våra nätverk eller nyheter från myndigheter, nationella och internationella organ och organisationer, med koppling till cykling.

I kalendariet samlar vi tips på kurser, webbinarier och konferenser, både nationellt och internationellt.

När du prenumererar får du notifieringar när nya nyheter eller kalenderhändelser publiceras.

Hantera prenumerationer

Förändra eller avsluta din prenumeration

Fyll i din e-postadress och klicka på förändra. I nästa steg ser du vad du prenumerar på och kan bocka ur listan för att förändra eller avsluta din prenumeration. Alternativt kan du när som helst avprenumerera nyhetsbrevet direkt i respektive utskick.

Senast uppdaterad: