Hoppa till innehåll

Prenumerera på nyheter

Påbudsmärke för cykelgata. Blå botten med vit cykel främst och vit bil i bakgrunden.
Påbudsmärke cykelgata. Källa: Transportstyrelsen.

Cykelcentrum är ett nationellt kunskapscentrum för forskning och utbildning inom cykling. Det innebär att vi generöst delar med oss av både våra egna och andras resultat och evenemang. Därför hittar du en stor bredd om det mesta som har sin grund i cykelforskning och utbildning här i vårt flöde. Du är välkommen att prenumerera på våra nyheter. Det kan du göra på tre sätt: via våra nyhetsbrev, nyhetsflödet via RSS eller via kalendariet. Läs mer om respektive kanal nedan.

Nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev kommer ut med 6-10 nummer per år. Det är en sammanställning av det som har publicerats på vår hemsida sedan senaste nyhetsbrevet, både det som har hänt och det som är på gång.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV genom att fylla i din e-postadress här.

  När du har registrerat dig kommer du att få Cykelcentrums nyhetsbrev och inbjudningar. Du kan när du vill avprenumerera dig via länk i varje utskick.

  Läs hur vi hanterar din e-postadress här.

  Läs tidigare nyhetsbrev.


  Nyhetsflödet på hemsidan via RSS

  I nyhetsflödet på vår hemsida lyfter vi viktiga, inspirerande och informativa nyheter om cykling. Det kan vara forskningsresultat från våra nätverk eller nyheter från myndigheter, nationella och internationella organ och organisationer, med koppling till cykling. Du missar inget intressant om du prenumererar på vårt nyhetsflöde via RSS.

  Om RSS

  RSS är ett standardformat för att skicka nyhetsrubriker och sammanfattningar till din dator, mobil eller RSS-läsare. När du prenumererar på RSS-flöden ser du när något nytt har lagts ut på Cykelcentrums webbplats. Nyheterna presenteras i en kort version till din RSS-läsare så fort de publiceras. Vill du läsa mer kan du klicka vidare till källan och läsa hela texten.

  RSS-läsare

  För att prenumerera på ett RSS-flöde behöver du en RSS-läsare. Vissa webbläsare har inbyggda funktioner för att upptäcka och prenumerera på RSS-flöden. För andra webbläsare behöver du installera ett tillägg. Det finns även flera webbaserade RSS-läsare som är kostnadsfria och inte installeras på din dator.

  PRENUMERERA PÅ VÅRA NYHETER VIA RSS-FLÖDE. Högerklicka på länken och spara ner till din RSS-läsare.


  Kalendariet

  I kalendariet samlar vi tips på kurser, webbinarier och konferenser, både nationellt och internationellt. Du kan antingen prenumerera på våra inlägg där genom att först klicka på ”Visa kalender” och därefter på länken ”Prenumerera på kalender” längst ner på den sidan eller här nedan och sedan välja i vilket format du vill få kalendern.

  PRENUMERERA PÅ KALENDARIET