Hoppa till innehåll
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Onlinekurs – Social konsekvensbedömning (SKB) för yrkesverksamma inom transportplanering – Förlängt datum!

mars 30 @ 08:00 - december 6 @ 17:00

Dags att anmäla sig till Social konsekvensbedömning (SKB) för yrkesverksamma inom transportplanering. Kursen riktar sig till den som är yrkesverksam inom samhälls- och transportplanering och baseras på tvärvetenskaplig kunskap.

Kursen organiseras av VTI tillsammans med nätverket Socialt hållbar transportplanering som samordnas av Göteborgsregionen och Göteborgs universitet, och den har utvecklats med bidrag från forskningsrådet Formas. Kursens lärare kommer från forskning och praktiknära verksamheter och representerar både offentlig och privat verksamhet. De har många års erfarenhet av att arbeta med socialt hållbar mobilitet.

Kursen pågår under 2023 och omfattar totalt fem kurstillfällen genom fysiska och digitala möten. Dessutom blir det ett till två handledningstillfällen och tid för egen inläsning och arbete med praktiskt inriktade fallstudier. Det går att anmäla sig enskilt, tillsammans med en eller maximalt två kollegor som då kommer att arbeta med samma fall under kursen.

Om antalet intresseanmälningar överstiger antalet platser för kursen görs ett urval av kursdeltagare. Besked om plats på kursen meddelas i slutet av februari.

Sista dag för intresseanmälan är 26 februari. OBS! Förlängt datum!

Anmäl dig till kursen Social konsekvensbedömning (SKB) för yrkesverksamma inom transportplanering

Detaljer

Start:
mars 30 @ 08:00
Slutar:
december 6 @ 17:00
Evenemang Taggar:
, , , , , ,