Hoppa till innehåll

Cykling i ett samhällsperspektiv – vilka är de aktuella frågorna?

Imorgon, 7 februari, arrangerar Forum Vätternrundan ett webbinarium där de aktuella frågorna diskuteras. I en tid av för mycket skärmtid och stillasittande kan cykling göra mycket för folkhälsan. Inte enbart den fysiska, utan det kan ha en väldigt god effekt även när det gäller psykisk hälsa. Samtidigt gäller det naturligtvis att ha balans i sin satsning på idrotten. Vi diskuterar också trafiksäkerhet, laddning av batterier till elcyklar och att förebygga cykelstölder.

Du hittar mer information och anmälningsmöjlighet till webbinariet här.

Läs om detta – och mycket mer – i det nya numret av vårt nyhetsbrev, som kom idag. Är du inte prenumerant än? Registrera dig gärna längst upp i högerkolumnen på vår startsida. Det är kostnadsfritt och du kan enkelt avprenumerera när du vill i varje nyhetsbrev.

Missa inte heller att boka in 19 mars då Cykelcentrum och Forum Vätternrundan håller ett webbinarium om cykling och vägarbeten. Mer information kommer inom kort.