Hoppa till innehåll

Potential och utmaningar för framtidens cykling

En vecka med Forum Vätternrundan är avslutad. Massor av cyklister har utmanat sig själva, och lyckats! Det var inte lätt, stundtals var det en kamp, men förutsättningarna var perfekta. Detsamma kan – på ett högre plan – sägas om förutsättningarna för ökad cykling i Sverige och Europa.

Alla deltagarna i debatten. Tomas Svensson, Roger Altsäter, Daniel Helldén, Nils Paul, Patrik Jönsson, Tony Grimaldi, Henk Swarttouw, Helena Stigson, Anna Niska, Samuel Williams, Oskar Svärd, Magnus Larsson och Jones Karlström. Foto: Jonathan Wictorén

Under en vecka fylld av intressanta seminarier var Cykelcentrum på fredagen 16 juni värd för en förmiddag med samtal om cyklingens roll för den nödvändiga samhällsomställningen.

Om du missade det så kan du fortfarande se inspelningen här.

Läs mer om seminariet här.