Hoppa till innehåll

Fyra minuter om ditt kunskapsbehov!

Den här korta enkäten vänder sig till dig som på något sätt i ditt dagliga arbete behöver fatta beslut om åtgärder för att bidra till ökad cykling. Kanske upplever du en osäkerhet om vad som är bästa lösningen utifrån vad forskningen säger i frågor som påverkanskampanjer, omledning vid vägarbeten, drift och underhåll, stadsplanering, säkra trafikmiljöer, barn och cykling, påverkan på hälsan och miljön m.m.

Cykelcentrum gör nu en marknadsundersökning för att se var kunskapsbehoven är som störst och vilka lösningar som du efterfrågar. Därefter planerar vi att, tillsammans med våra nätverk, försöka möta de behoven i de fall det inte redan finns former för det. Vi ber dig därför avsätta ca 4 minuter på att ge dina synpunkter här nedan. Ditt svar hanteras helt anonymt och inga personuppgifter sparas.

Vi behöver ditt svar senast 2022-04-14. Tack på förhand!

Du hittar enkäten här.

Etiketter: